Nieuw record! 209.000 bezoekers op één dag

Drimble.nl heeft op 1 januari een nieuw record behaald; 209.000 unieke bezoekers op één dag. Een all-time high voor het Drimble platform.

Drimble.nl heeft op 1 januari de magische grens van 209.000 unieke bezoekers op een dag doorbroken. Een all-time high voor het Drimble platform met maandelijks meer dan 3.2 miljoen unieke bezoekers. 1 januari was voor ons dus een fantastische start van het nieuwe jaar!

Meer mooie nieuwe dingen volgen dit jaar op het Drimble platform. De eerste data van Matrixian is al toegevoegd en meer bronnen zullen volgen. Enkele highlights van onze roadmap voor komend halfjaar met als doel nog meer interessante hyperlocal informatie.

  • Het bedrijvenregister is aangevuld: Al meer dan 2 miljoen bedrijven zijn afgelopen week voorzien van telefoonnummers, domeinnamen en specifieke informatie als aantal medewerkers en branche omschrijving.
  • Veel Nederlanders bezoeken Drimble voor het opzoeken van familieberichten, deze categorie zullen we verder uitbreiden met nog meer informatie en zoekmogelijkheden.
  • De adres informatiepagina’s krijgen ook meldingen waarop te zien is of een woning wel/niet te koop staat.
  • Last but not least Drimble zal voorzien worden van een aangepaste UX en Buurt Timeline waarop je alle ontwikkelingen in jouw buurt real-time kan volgen en alerts kan instellen zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de buurt.

Zin in 2021!

Delen in je netwerk